Sonntag, April 15, 2007

I avui toca...finde a Hildesheim!

Hallo Leute,

bé, ara em toca explicar el que he fet l'anterior finde: vai anar a visitar a una amiga alemanya que vam conèixer a Autràlia, i que no havia vist en 4 anys. La noia es diu Helga (Helli pels amics) nascuda a Kazakhstan, parla rus però afincada desde fa 15 anys a Alemanya.

Clar, ja que estic a Jena i ningú ve a visitar, hauré d'anar-hi jo,n?doncs això és el que he fet, i després de xupar-me 4h de tren, he arribat a Hildesheim. I divendres, poca cosa vam fer: anar a comprar sopar al super, xerrar una mica prenent unes birretes i tot seguir començar a cuinar; i puc dir que vull un Wok!!mmm, q bo deu meu!

I ella és l'Helli; molt canviada des d'Austràlia: els quilos que jo he guanyat són els que ella ha perdut!jaja.

Aquí cuinant...buah,quina gana que m'ha entrat ara mateix!!dios!

Helli...cara de poker?
Helli i el petit comandament a distància de TV, radio,musica,DVD,...tot junt!!


I després de quedar-nos a casa seva fent uns beures, a dormir i a descansar. Dissabte va tocar fer turisteo: veure una miqueta del centre, l'ajuntament i en teoria, l'església més alta d'Europa.

Això el Dom de Hildesheim

I aquí uns aventurers fent esport a un riarol que hi ha al centre!jeje. Aquests alemanys son la polla, surt el sol i canvien totalment la forma de ser!l'estiu ha de ser la canya a Alemanya!

I es que per qui no ho sabeu, aquest finde ha fet un temps bonissim a Alemanya!avui hem estat a uns 24º, i un temps esplèndid; tornant a casa, després de 4h en tren, no he vist ni un puto núvol, fantàstic!i es que avui i ahir ha fet molta molta calor, i aquí ja es respira amient d'estiu! La gent ja va al llac, a banyar-se, a passar-se el dia bebent birra al parc, i les barbacoes...mmmmmmmmm

(PFC d'un paio, guapo no?)

he dit algo de barbacoes?toma ja, primera grill party a Alemanya!!i com m'agrada això de les barbacoes, si senyor!!hauriem de fer-ne cada dia!!soc un puto gordo, ho sé,però m'encanta, i l'ambient....carn,foc, amanida,salses, cervesa, postres..mmmm!

Helli i l'anfitriona de la barbacoa,Betti.

I aquí fent el panoli amb els altres dos que van venir a la barbacoa: el de l'esquerra, un francès que està fent unes pràctiques aquí, i el del mig, un alemany veí de la de la barbacoa, que tot just acaba de tornar després d'un any d'estar a Austràlia.


bé gent, ja me n'he cansat d'escriure per avui!!

parlem!vai a sopar (és diumenge x la nit, pero no se quan penjare el post...poder dema,o dimarts, ves a saber!)

2 Comments:

Blogger sukkus said...

sí que tens raó, sí, els alemanys a l'estiu es transformen. I realment les barbacoes són genials, el millor sens dubte del país, mola quan veus els parcs atestats de gent amb grills i caixes de cervesa.

8:53 PM  
Anonymous Anonym said...

Grandes esas barbacoas...espero que el gris de hoy no dure...que el sol mola, no solo para los alemanes...

8:30 AM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home