Freitag, März 30, 2007

Ohhh, wie haben verloren!!

Bones gent!
avui per la tarda (divendres), he anat a disfrutar del partit de futbol entre el FC Carl Zeiss Jena i el Rostock. El partit per mi era lo de menys. Volia anar a veure un partit aqui, ja que diuen que l'aficio del Jena era bastant radical, i aq coses que pasen a Alemanya de l'Est...

El resultat final ha estat 1:2, la llàstima és que el Jena havia empatat al final gairebe, i tot seguit han tornat a remontar. quina llàstima. hem passat de la glòria a l'infern, i és que el Jena està lluitant per no baixar a 3ra divisió. A veure com acaba la cosa.

Com a temes a comentar, algunes coses curioses:

El camp és una merdeta comparat amb un Camp Nou. Diria que és el primer cop que vai a un camp tant petit.
  • Per fi he pogut sentir l'himne 'You'll never walk alone' en un estadi de futbol! i es que és l'himne del Jena!jaja. i quan acaba la canço, fotent una de Metallica!yeahhhhhh. i quan han marcat, la de Blur: la mes famosa, Uuuuuuuuuuuu,uuuuuuuuuuuuuuuu!jaja (you 2??n recordo)
  • L'afició molt i molt bé, animant tot el partit.
  • Coses bones: es pot veure birra amb alcohol dins del camp (sino, estic convençut que els alemanys no hi anirien). preu= 2€ per 0.5 l, em penso.
  • I la més sorprenent, la quantitat de policia que h havia. De debó, ni un Barça Madrid he vist tants antibalots, policia completament armada, i fins i tot un tanc d'aquells d'aigua per a retenir els tios perillosos (veure ultima foto). Hi havia policia d'Erfurt (50km de Jena; com si un barça-llevant calgués policia de Cubelles per a reforçar!jaja).

Aquí algunes fotos, no cal comentar gaire cosa,parlen per elles soles.


us diria més,però m'ha entrar una son increible i ara piro al llit.

Pels que pogueu pensar que són un vividor,i que no paro de fer festes, o similars...us equivoqueu!tot el contrari, sóc dels erasmus que menys festa es fot; però el que passa és que aqui no penso explicar tots els problemes que he tingut i que egueixo tenint dia a dia amb el meu PFC, i es que per explicar penes, poseu-vos A3 notícies, que ja en teniu prou allà.

Jo me'n vai a dormir, i a vere si demà dissabte puc aixecar-me més tard de les 9 am!!jaja

ciaoooooooooo

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Pendiente lo del futbol...cierto...me lo apunto

3:57 PM  
Blogger flop! - Ivan Rodriguez said...

Els partits de lliga son entre setmana, Xavi?

Salut!!

10:40 PM  
Blogger xavi said...

ei flop,
la lliga es el finde, tot i que hi ha uns partits el divendres, i un el dilluns (el televisat). suposo que és pq als alemanys no els falti pas futbol, i no es barregin lligues!

salut!

11:19 PM  
Anonymous Anonym said...

I have T-Mobile. I'm getting my paycheck next week so I wanna buy an iphone, since the locked ones are cheaper on ebay than the unlocked ones, I wanted to buy a locked iphone on ebay for like 200 dollars. And I have a friend, whose sister knows how to unlock iphones and has done it in the past. So if I bought the locked iphone got my friends sister to unlock it, put my t-mobile sim card in, will it work?
[url=http://vintagevibe.forums-free.com/viewtopic.php?p=1177#p1177]unlock iphone[/url]

4:54 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home