Sonntag, März 25, 2007

Starkbierfest : Prooooooost!!

Aquesta deu ser la paraula que més cops he dit aq finde : Prost!! (salut)

Com sabeu,vaig anar aq finde a München,o Munich, a visitar a Herr Goldstein,trobar-me amb Herr Caus i de pas,ja que hi estava,anar al Starkbierfest (o festa de la cervesa forta!). No és mundialment conegut com el Octoberfest,però pels que no hi hem anat,ens podem fer una petita idea de l'animalada que són aquests tipus de festes de la birra aqui a Alemanya!!

Aquí teniu una foto del local on estavem,era de la casa Paulaner,i la cervesa,home,estava prou bona!clar que quan et fots 1 jerra de litre , ja no importen ni els graus,ni el tamany, ni res!!

Això va ser dissabte a la nit,i aquests dos eren els alemanys que estaven davant nostre a la taula: Herr Hähnchen und Frau Titten (Mr pollastre i Sra tetes). El paio aquest anava tajadíssim,al final estava sobant i tot alla a la taula. Ens va donar uns polvets blancs...que al començament,estava flipant i n sabia que volia dir,però al final si.es tracta d'uns polvets blancs que s'esnifen...i...et pica mogollon el nas!jaja.no se si era una menta per esnifar,o que,em van dir el nom exacte,pero no el recordo,i joder els cabrons,com reien quan estavem plorant de la picor!jaja.
Aquí els 4 jefes (Juli,el company de pis del Pau,estaria 'treballant').D'esquerra a dreta,Pau Goldstein,Jordi Caus,ich i Fran,colega del Juli que estava de visita a München.

Fran,treballant...en ma vida havia vist a gent currar com aquest i el Juli!mama mia!!

Aquí Juli, fent de les seves! A l'esquerra de la foto,es pot veure una de les tarugotes que servexen la birra: es careguen 6 jerres de 1 litre cada una a cada ma,i van servint...son unes animalotes!clar que si cobren el que em va dir en Pau,joder,moltiiisim.


I divendres per la nit,subidon! després de sortir del Starbierfest,vam anar a fer un beure a un bar, i mentre estavem anant cap a la discoteca ens vam trobar amb deu!!un miracle! vam veure el Busparty!!sisi,un Bus que es una discoteca dins!jaja.bonisim.el vam parar,cap adalt,sense pagar ,i a disfrutar de la idea bonisima i super original!


Pau fent l'animalot,i l'alemany mirant-se'l amb cara de 'estas boig?'

això,el sopar que es va currar en Pau quan vam arribar a les 4.30 am!!letal!pasta amb gambes, que amb la taja ue jo duia,va anar de muerte!

I avui,aprofitant que en Jorid està a Ingolstadt,i està de camí de tornada a Jena,he anat a passar 3h allà,he vist la ciutat i poca cosa més. la unica foto que he fet,mira que hi havien coses maques,però sóc un empanat amb la càmara!jaja.

I ara aquí,el regal de la nit: quan pirem de la casa de la birra,veiem que el tio que estava sentat darrera meu,que anava bastant taja,obviament, havia begut un pel massa i havia 'tacat' el terra...fastigos!suposo que estava mig sobant,amb la potada que havia fotut als peus,i com si res!mooolt fastigos! l'he posada al final,ja que segur que si la foto la primera, no haguessiu arribat al final!jaja
vinga penya,que vagi bé: i recordeu: " Frauen und Bier stösst man von unten an!" (les dones i la birra,es 'brinda' sempre per baix!)

super tschüssi!!!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Muy bien, muy bien...pero vas a escandalizar a mas de uno ...:-P

Estos erasmus...:-P

8:29 AM  
Anonymous Anonym said...

Ohhhh lo del bus me ha encantado! cuando el Consolita conduzca podemos comprar uno e ir itinerantes de fiesta permanente como si fuera una caravana de gitanos, taaan bonito. Ostia y las sras que venden las birras jajajaja vaya mostrencos.
Xavi, ojooo con los polvitos blancos... nunca te explicaron aquello de los señores que regalan caramelos en la puerta de un colegio... pues lo mismo ;) un petonet!

9:13 AM  
Blogger Guns said...

Argg quin fàstig!! Es veu el potat a sota tot rosa...

Hauria d´haver vingut a aquesta festa, crec que m´hagués encantat, quin ambient!!

Y si lo del bus triunfa mucho Debur!!

2:27 PM  
Blogger sukkus said...

Jajaja, els polvitos es deien Schnupftabak (rapé en castellà ;)).

Bé, crec que ni faré crònica, sino t'enllaçaré aquí ;).

Quan puguis envia'm les fotos per mail del dissabte,merci.Si vols fotos d'Ingolstadt a través del meu blog les trobes a l'album digital.

Salut

8:40 PM  
Blogger flop! - Ivan Rodriguez said...

jajaja, em fa molta gracia la foto del kus, que sembla que s'hagi encongit, entre vosaltres que sou una mica armaris i aquests gerrots enormes!

Salut!

Veig que no us ho passeu tant malament, eh... ;)

2:29 PM  
Blogger sukkus said...

Ivan, calla i escriu coses que la gent entengui al teu blog xD

8:40 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home