Freitag, März 02, 2007

Temps sense escriure-hi...

I es que no he fet res d'interessant gent!jaja
Bé, mentida!.
Diumenge, vai estar dsifrutant amb el nu super mega Barça, que clar, després em fotoa escoltar la radio, i que si ja han tornat els millors, etc etc...guanyar 3-0 a l'avantcue, no és difícil; una pandilla de minusvàlids tb ho aconseguirien!!clar que guanyar al Saragossa, i jo sense veure-ho, qui pecat!

Dilluns: sopar a casa d'un amic alemany, que ens va convidar a Lucia, Cata, i una altra noia (pq vivia al pis bàsicament) i Maria. Ens va fer un típic sopar alemany de Thüringen, les famoses Klösse, i de 2on ens va fer ànec al forn...mmmm, i Cata ens va deleitar amb una amanida típica alemanya, clar, sense oli d'oliva, i amb una salsa de iogurt prou bona!!mmm, kin tiberi!

Dimecres: sopar d'acomiadament de Maria, una noai de València, que ja torna a València. Una molt bona noia, molt guapa, i millor amiga!espero que ens odem veure alguna altra vegada.viele Glück Maria!!

Dijous (ahir): vai anar a veure uns japos que estan aqui a Jena, que toquen en una orquesta que han vingut expresament a Jena a tocar, quan només estan 1 setmana a alemanya...pobrets!va estar interessant.

Avui: es presnta un sopar en un Dönner, el que més ens agrada, després anar a pendre algo amb uns erasmus,ja que hi ha un italià que ja torna. i després...la nit dirà!jaja..He oido Tity twister??jajaja. Avui ha arribat un noi de Bcn que be a fer el seu erasmus al mateix grup en que estic jo, viu a la mateixa resi, així que tocarà ensenyar-li algo de Jena!!

vinga gent, avui sense fotos!
quan en tingui, en penjaré alguna

Liebe Grüsse

ciaoooooooo

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Para que el barça gane parece que no hay que verlos...a no se rque juegue contra cojos...

9:19 AM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home