Sonntag, Dezember 10, 2006

i ara ha tocat...Dressden!

ei gent!

com va la vida per alla on estigueu tots?jo acabo de tornar de Dressden, una ciutat de l'Alemanya de l'Est, i la veritat és que bastant maca. Recomenable visitar-la si es pot, pero tampoc venir expressament a veure-la.

ha estat bastant be el finde, el que no m'ha agradat es el tipus de viatge que s'ha fet; hem vingut amb 'Erasmus Alumni' de la Universität de Jena, i el q ells havien fet es uan trobada a Dressden d'altres erasmus que estan x Deutschland (München,Dortmund, Frankfurt i Jena), i ara digueu-me antisocial o algo semblant, pero si vai a Dressden per nomes 2 dies, el que no em ve de gust és els dos dies tenir festes Erasmus nomes pels que estem alla, en locals tancats, i dissabte pel mati, quan es el moment de veure la ciutat de dia i poder fer fotos maques, es dediquen a organitzar una gincama pel centre de la ciutat, com si fosim nens de 15 anys...pos no gracies, vam durar 10min, despres vam anar a veure la ciutat uns quants a la nostra bola!

per recollir aigua, curios n?
I per les nits, lo dicho, els 2 dies festes a locals nomes x nosaltres (locals x dir-ho aixi; el primer dia, al hall de la universitat, i el 2º, a un local q podria ser un antro normalment, no s'assembla ni a Plataforma, q mira que és antro!!). El primer dia vam anar-hi una estoneta, i vam aguantar pq la birra era 1 €, pero q et diguin q has d'anar a les 19.30 i resulta q es dediquen a fer actuacions de nens petits, balls irlandesos, i etc...Nein, Danke!!a les 22.00 ja estavem fora, i vam anar a la NeueStadt a beure quelcom! dissabte la cosa es va animar una miqueta, tot i q el local tpoc matava, pero gràcies a la birra al final sempre es balla qualsevol cosa!
he aki algunes fotos de la nit..

Larisa (bigotuda, aish, bielorusa!). aqui vull fer 1 comentari: Jaume, tens molta sort d'estar amb la Detti, es la húngara mes guapa que he vist mai!aqui hi han 2, una es normaleta, pero l'altra 1 trol!!i les noies de l'europa de l'est, algunes no s'afeiten o depilen els bigotis, com la bielorusa (es molt heavy aq!!), no vull ni saber com estaran les cames...jaja

Woyuru, o Moyuru, o Moruyu...no sé, mo ha dit 2 cops i he vist el nom escrit, pero n aconsegueixo enrecordar-me. Japonés amb qui he dormit aq dos dies!

bueno, n se pq pero em costa molt penjar fotos, aixi que sudo!

falta una foto d'una húngara q es com un monstre, i tb la d'una italiana que no sabem d'on lan treta...a eure si dema hi ha mes sort!

So Leute, Guten Nacht!!
Xavi

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Apuntado Dresden...

Y apuntado lo de las feminas del este...jeje

10:51 AM  
Anonymous Anonym said...

La rencarnació existeix, i tu Xavi ho has demostrat. Aquesta noia es el Yaser Arafat, amb 40 anys menys, rollo travelo. M´alegro que les coses et vagin bé. Només dir-te que continuis igual i força! Una abraçada del teu Palau.

12:57 PM  
Blogger sukkus said...

Doncs a mi Dresden em va encantar, per cert, jaja, jo tb vaig veure la casa aquesta amb instruments per recollir aigua.
No sé, potser era pq fora de Berlin est, no havia estat en cap ciutat d'Alemanya de l'est i despres de quasi 7 mesos a Aachen (vaig anar-hi al final), estava fart de l'Alemanya occidental amb tot de bars ben arreglats, etc.
De totes maneres crec q en un altre tipus de viatge sense ratllades t'hauries dut una millor impressió.
Sobre les de l'est, cal diferenciar, entre txeques (que estan bonissimes) i ja mes cap a l'est ;). A veure quan et recullo per Jena i anem a Praga :)

9:28 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home