Montag, November 27, 2006

ens fem grans...

Bones gent!
primer de tot, moltes gràcies a tots els que em vau felicitar!la veritat és que un dia així hagués tocat passar-lo a casa amb la familia i els amics, però si no pot ser, no pot ser!tampoc hem de fer-ne un drama.

divendres vam anar a casa d'uns espanyols que viuen a Lobeda (sud de Jena), i he de dir que he tingut molta sort amb la meva residència; tohom m'ho deia, però joer, quan vai estar a Lobeda vai entendre el q diuen: que està al cul del mon!!i sisi, es aixi!anada, 20-25min en tranvia desde el centre, i tornada, 40min!molt heavy. anar caminant, ni pensar-hi (aprox 1h i mitja)és de bojos!

bueno, la festa era bàsicament u botellon amb altra gent que coneixia a pocs, pero va estar prou be!depres vam anar a un bar-discoteca al centre, que fotien una musica tralla de la muerte, n se si era techno, o que collons, pero inballable!


i dissabte vam anar a sopar amb uns amics; coincidia que Aina (la noia de Namibia, sabreu qui és), era el seu aniversari (Geburtstag) el dia 25, aixi que vam ajuntar els 2 i vam fer 1 sopar comu. va estar divertit. els xinos som molt graciosos, pero tb algo especials!jeje. hi ha un 1 es va trencar els 2 braos jugant a basquet...tot un personatge!jajaja. la noia de Namibia, Aina, els xinos, n em feu dir els noms, la rosa amb una camisa i jersei, Sandra, la meva tutora alemanya, i la rosa amb sudadera vermella, Maria, la amiga de Chiara.





















ah, que sapigueu que aqui la poli va bastant a saco; divendres mentre esperavem el tramvia, estavem fent una birra al carrer (aqui es poden veure birres al carrer), i hi havia un grupet de nanos borratxos i llençant totes les ampolles d'alcohol al terra...total , q als 10min arriben 2 cotxes de la poli com a bojos, i es planten davant; nomes sortir, ens ve 1 policia, i ens diu que no ens moguem!jaja. i res, sort que ens va venirel simpatic...ens va dir que si haviem vist qui havia tirat ampolles (ells, clarament), i el q no ens va molar es que ens demanessin les nostres dades i se les apuntessin...suposo que es per si cal anar a justificar algo...bueno, pot ser divertit anar a una comisaria alemanya, n?jajajja

penya, q avui vai a sopar a ca la Maria i una amiga (Katrin), que fem xarles en espanyol-alemany,i els vai dir que els cuinaria 'tortilla de patatas'...ja veurem que em surt!
i ...nächtest Donnerstag, nach Berlin!
i mira quina coincidencia, que ens tornarem a trovar a l'amiga Cinta Bosch de la uni, a veure si ara aconsegueixo veure-la vestida de cross-training!jajaja

siauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

FUeron tres coches de policia..y ciertamente impresionan...ahora que no se por que a algunos no nos pidieron los datos :-)

8:56 AM  
Anonymous Anonym said...

Ostres XAvi! Amb lo cagat que arribes a ser tu, com pq et portin a comissaria jijiji
Que tal la truita de patates?bona?

1:51 PM  
Anonymous Anonym said...

Hola Xavi.Tal i com es pot veure, vas millorant en quan a festa, pero fer.te colegues dels xinitos,no tiene precio, jeje..si baixes per Nadal avisa, que ja tinc ganes de fer una tarda memorable de Voll-damm. Una abraçada i cuida´t. Palau

8:43 AM  
Anonymous Anonym said...

Bé, Xavi, veig que la vida et comença a anar com toca. Berlin,què gran, la millor ciutat d'Europa junt amb Barcelona. Per la nit Ost-Berlin, fes-me cas

7:15 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home