Dienstag, Oktober 31, 2006

Servus!

Hallo wie geht's?¿Ich hoffe alle ist sehr gut!


Ja he tornat de passar el pont a München, visitant a Herr Goldstein (o Pau, pels amics), i ha estat de conya!També s'ha unit la Srta Cinta, així que hem recordat vells moments de la uni (parlem com si fotés anys que no hi anem!), hem rigut, hem begut birres, i hem vist la ciutat!es pot demanar més?Sí...noch ein Mass, bitte!(una altra Mass!).

Coses a destacar:
*a München, si una discoteca no t'agrada, et tornen els diners: vam anar a una divendres, i hi vam estar mitja horeta, vam fer 1 birra, i no ens molava, aixi que pirem...i eso que en Pau diu a la paia amb els diners: ei, que no ens ha molat, portem 30min, a veure si ens pots tornar els calers...impensable, no?pos bé, dels 24€ ens va tornar 22!olé!
*les festes a cases, comencen massa d'hora: digue-li a la Cinta, pobreta...que vam començar a fer unes birres a casa d'en Pau, res, 3 birretes de mig, (aigueta), pos arribem a la festa que serien les 22.00, i aquests comence a cubates...total, que a les 23.30 Cinta ja estava KO. Ni ella s'ho podia creure...Després, jo vai donar la talla i com sempre, em vai quedar dormit a un sofa d'una cosa que no coneixia a ningú!es que el canvi horari em va matar nens!
*a München no es paga en els ferrocates, metros, tramvies,etc, només cal comprar un ticket de 2,2€, i si us paren, dir que sou giris i que no sabieu que calia picar; en Pau porta desde Nadal passat així, i cap multa, nosaltres en tot el finde, kein Problem.
*si heu d'anar expressament a veure el Glockenspiel (els ninotets del ajuntament que es mouen), no cal...ja us deixaré un video, i us estalvieu la cara de tontos que queda quan acaba.
*si voleu anar a Dachau (camp de concentració), no feu com la Cinta i un servidor, que hi vam anar dilluns, i és l'únic dia que és tancat!

i apart de tot això, München està ple de cervessa i més cervessa!és mes fàcil trovar birra que no pas café!

vinga gent, esperant el següent viatget, molts records i que tot vagi bé!
Liebe Grüssen!
Xavi


2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Molt ben aprofitat el viatget Xavi.
Que dius que ja neva allà??
Aquí fins ara calor, la castanyada en màniga curta. Els podies haver convidat a panellets als rancis del teu pis jejeje.
Petons

10:25 AM  
Anonymous Anonym said...

k grande tio!! jo també vull birres d'in euro!!! argf................. mmmmmmmmmmmmm.......
cuida't jefe! i ns veiem molt aviat!

12:01 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home