Mittwoch, November 22, 2006

Ja tornem a estar aquí!

Ei gent!

ja se que fot molt de temps que no escric res, pero tampoc he sentit a ningu queixant-se pq no deia res...això indica la poca gent que va entrant i seguint les historietes...tranquils, tampoc ho faig com una obligacio, simplement pq em ve de gust, poder 1 dia men canso i ale, a cascar-la!

com ja sabeu, vai estar aq finde a bcn, i tot i ser algo estressant i no parar ni 5min, va estar de conya!m'ho vai passar d'allo mes be, tornant a veure als coleguilles del barri, a la familia, als sogres i tota la familia de la Mireia..va estar molt divertit!

la unica pega van ser les 12h invertides per anar desde Jena a Bcn (Jena= cul del mon), i clar, les 12 invertides x tornar-hi!pero bueno,amb paciencia i son es pot fer tot!

Aqui us deixo una petita foto que recull un tros del finde...en voldria penjar mes, pero es que ara piro a fer unes birretes amb 4 alemanys i un d'eeuu, a veure com arribem a casa!a la foto, el gordo fent valer el seu nom!va estar be les fondues, n?






I aqui, una petita mostra de la visa desde la meva finestra...es de fa 1 parell de setmanes, pero bueno, despres d'una bona tempesta, sempre ve la calma, i l'arc de st marti!











x cert, la Mireia proposa que ens apuntem com a patges reials...per la cavalgata de bcn...us fa la idea?jaja. podria ser divertit, clar que si pasa el que el Chole diu, que els patges son l'objectiu dels llença-carmels,...pos jo, sent el mes alt de tots vosaltres, no em faria gràcia rebre per part de tots...s'haura de pensar millor!

au, macht's gut! (o com es digui!: que vagi be!)
siauuuuuuuuuuuuuuuu

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oye Xavi, yo sigo intrigado con el tema macarrones. Siguen ahí? los va a autilizar tu compañero de piso como veneno? o simplemente está esperando a la explosión generada por los gases de la descomposición?

5:00 PM  
Anonymous Anonym said...

Xurri!!!!

Que d'aquí a poc tornes a estar amb nosaltres!


muaaaaaaaaaaaaaa

10:35 PM  
Anonymous Anonym said...

Eso eso, como esta el tema, macarrones...

8:54 AM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home