Samstag, November 11, 2006

Voleu macarrons?

Hallo!


aquesta és la imatge que tinc desde fa 1 setmana quan vai a cuinar: una rista de gots bruts que no sé qui cony els ha embrtat (un dels 3 'companys' de pis, obviament) amb una olla plena de macarrons amb espinacs podrint-se!

el tema de la olla te gràcia: resulta que el 'penjat' del del company sempre es queixa de que no te diners,i que no pot comprar menjar i que ha d'anar demanant-li a suns pares. Es queixa del govern, cagant-se amb ells, però està esperant desesperadament que el govenr li passi els € que li pertoquen pel fet de ser estudiant...gracios, no?

Jo no ho entenc, però no entraré en aq tema; el fet és que quan jo vai arribar el passat diumenge de Erfurt, ja estava aquesta olla feta (Ok, kein Problem).al cap de 2 dies li va preguntar si se'ls pensava menjar, i va dir que qua els va cuinar, era per menjar molts dies, però després ja no tenia gana, i ara ja esan passats (d'aixo ja fa 4 dies). La foto és la imatge que tenen ara, es pot veure just al mig un pegote blanc....apetitos, n?Ja li he preguntat què pensa fer-ne, i reconeix que els hauria de llençar però no sap on, si x el lavabo o a la basura; jo li he recomenat la basura, però que tot seguit la llenci o per la finestra o al contenidor, pero que no es quedin mes a casa...i per sorpresa meva , quan he fet la foto me n'he adonat que ja fan pudor!aish senyor..

I apart d'aquest petit problema de pis, tota la resta de conya!dijous i divendres vai anar de festa amb els veins de dalt!son la canya!dijous vam anar una festa a l'altre edifici de la resi, a un pis amb tot alemanys, i despres a una discoteca del centre. I ahir, la festa va ser a casa seva, just sobre meu, i tb, tot d'alemanys claro!ja va be, aixi l'alemany va millorant i l'angles tb!

De la festa d'ahir, només dir que la cervesa alemanya no fa ganes de pixar...després de 6 ampolles de 0,5 l, durant tota la nit n va caler anar a pixar. Quan las visites comencin a arribar, ja us tindré preparades unes birretes; aqui lo bo es que les compres amb la caixa del transportiste, te l'emportes a casa, i despres la tornes (pagues algo de fiança). I la nevera es la finestra, ahir hi havien 2 caixes de birres a la finestra, i estaven de conya!jajaj

Bueno gent, que em penso que caurà una siestecilla...ummmmmmmmmm

Avui és el cumpleanys del Jaumet, Forny i Maria Cases, q grans que ens fem!
au penya, a cuidar-se!
Tschüssi!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Qué fastigós el penjat aquest! Posali un post-it anònim de part meva que possi:
waschen Sie das! schmutzig

No se si és ben bé així però bueno.

12:11 PM  
Blogger acolostico said...

Brutal, brutal la cazuela de macarrones...porque llevarsela a la habitación al menos, no?

12:42 PM  
Anonymous Anonym said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Crawling Downloads Using NZB Downloads You Can Quickly Search HD Movies, Console Games, Music, Applications & Download Them @ Rapid Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

10:14 AM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home