Sonntag, Januar 28, 2007

Leipzig und Sonntagessen mit Klössen und Fleisch i un extra...

Bones gent!
És diumenge tarda, el finde ja està quasi enllestit, i la valoració és prou bona!unes birretes,un petit viatget,diar típic alemany...ara us explico!

Divendres nit: vam anar a sopar a un Indio d'aqui de Jena; estava prou bona la cosa, però no per anar-hi cada setmana. Després vam anar a fer unes birres a un bar ue no coneixia i prou xulo, així que a les visites, a veure si els puc ensenyar! I després poca cosa més, ja que dissabte m'aixecava a les 7.00 am, aixi que no era plan d'anar sense dormir.

Dissabte: Vam anar a visiar Leipzig amb Lucía (de Burgos),Raul (Bcn),John (EEUU) i Anja (Deutschland). Lo bo de viatjar aquí en la regió on estic, es que existeixen uns tickets que s'anomenen Thüringen Ticket, similar al Wochenende Ticket, q permet viatjar a 5 persones durant tot el dia en trens regionals per 26€;

La ciutat es bastant maca, i si la trobes nevada com nosaltres, està molt més maca, això sí, feia fred!!aquí teniu unes fotos de la Stadt!

Aquesta és una foto de Jena de camí a l'estació, tot nevat a les 8.00 am, fotia una nevada maca maca!Leipzig:


jugant amb la neu (John)
sí, feia fred!
molt de fred
l'òrgan en el que va tocar durant 27 anys Bach:

aquí, explicant a John com ens masturbem a espanya!jajaja.

John, sopant amb una miqueta de gana...

Diumenge migdia: els compis del pis de dalt m'han convidat a dinar aquest migdia un dinar típic alemany...el resultat: boníssim!!Es tracta de Klösse amb carn i Rotkraut (no m'ha agradat). La preparació és:
  • bullir patates en excès
  • rallar-les totes

  • posar-hi farina de patata i una mica d'aigua de la mateixa feta servir per bullir, i començar a fer una massa, i després donar-hi forma.

  • posar una miqueta de pa fregit al mig, i fer-ne una bola

  • servir, i a menjar!!
Estava boníssim gent!la carn era porc enrotllar, amb una mica d'espècies dins, i una mica de mostasa.

I aquí, l' extra del dia...

és una foto que feia temps que volia aconseguir; no sé si us sonarà, un xino que es va trencar els dos braços jugant a bàsquet fa molt de temps...se'ls va trencar quan va xocar contra la paret de la pista. No va poder parar, i va posar els dos braços per parar, bastant primo no?jajaj

Bé gent, ja he escrit prou per avui!espero que us hagi agradat tota la informació, i que es vegi reflectit en moltes contestacions (que tampoc estaria malament, eh...)

Ah, una frase en alemany que he aprés, i que els que entenguin alemany, a veure que els sembla!jaja.
'Was sind hier für Geile Schneke am Start?'

a cuidar-se gent

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Leipzig bonita nevada y fría correcto,

ahora que curro para al final comerse una patata hervida..

10:29 AM  
Anonymous Anonym said...

Y se te ha olvidado poner que los Klössen hay que cocerlos unos minutitos entre los pasos "posar una miqueta de pa fregit al mig, i fer-ne una bola" y "servir, i a menjar!!"
(aunque bueno, al amigo Misha le vi yo zamparse la masa tal cual mientras hacia las bolas, asi que muy malo no sera!)
:-D

12:05 PM  
Blogger Jordi said...

Iep Xavi,

m'ha agradat tota la informació ;)
quan tornes tu? Jo vaig cap alla (Praga) el dia 16...

He obert un blog similar al teu, bueno que t'he plagiat la idea... la direccio és http://lofabraapraga.blogspot.com

5:56 PM  
Blogger sukkus said...

mmm,m'imagino que la frase amaga algun sentit figurat, no? Jeje, me l'hauràs de comentar perquè no l'havia sentit mai, com estàs aprenent!!!

9:09 PM  
Anonymous Anonym said...

Xaviiii que hoy es San Juan Bosco!!! Salveee Don Bosco Santoo joven de corazón, salevee Bosco amigooo hoy en nuestra canción...
un petonet!

9:46 AM  
Blogger flop! - Ivan Rodriguez said...

Klösse? com el davanter del Werder? XD

Vamos, que es patata amb patata, no?

ja ens ho faras...

Salut!!

1:15 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home