Mittwoch, Februar 07, 2007

Hallo!!Wieder in Jena

Bones gent!
ja sé que fa temps que no actualitzo el blog, i això ja m'ha comportat una queixa, així que allà vamos!

De fet, si no ho he fet abans ha estat per dues raons:
1º: no havia fet res d'interessant
2º: he tingut la primera visita en 3 mesos. Mireia ha vingut a passar uns dies aquí a Jena i Berlin, així que no la deixaria de banda per escriure aquí, no?

Pregunteu a Mireia a veure que li ha semblat Jena; jo em penso que li va agradar, i es va endur una bona impressió, ja que tothom que ve a aquesta ciutat es pensa que visc entre fàbriques, que no hi ha res de maco, etc etc...vale que no és un Berlin ni un Munich, però per un Erasmus jo em penso que és ideal...poder una mica més gran, com Leipzig o Dressden, però jo estic a gust!

Bé, aquí a Jena no hi han moltes coses que veure, així que bàsicament el que es pot fer és anar a passejar, comprar i beure birra!!yeahhhhh. divndres vam anar a sopar a un lloc, q uf, per 22€, vam sortir gordoooos, i lo millor, es que estava tot bonisim!menjar tipic alemany!!

Dissabte vam anar a Buchenwald, camp de concentració de Weimar; jo ja hi havia estat, però Mireia no n'havia vist cap, així que no pasa res per repetir!llàstima que fes fred..molt de fred!

'Jedem das Seine' (traducció per Xavi: A cadascú el que li toca), és el que es llegeix a l'entrada del camp...
crematoris...
I passem dels crematoris, a la festa de dissabte nit!

Una de les meves turores (la del jersey vermell de l'esquerra), feia anys, així que ens va convidar a mi i a la Mireia a un sopar a casa seva...us heu percatat que era l'únic noi?jaja.

Tranquils, és algo normal; podeu preguntar a Mireia a quants amics (rabos) ha conegut...poquets!Clar que tb ha estat algo inesperat, però sempre anava dient-me que si només conec a noies...home, és més fàcil,n?

Prost!
I això ja és Berlin....haig de dir que sempre que hi he anat, ha fet bastant més fred que a Jena; i aquest cop no ha estat excepció!pobreta Mireia, que malament que ho passaria aquí...aishhhh, dones!

Aquí, davant del Reichstag

i aquí, fent el que millor sabem: Bier trinken!!

Aquí en teoria estava a un Irish Pub, mirant el fútbol...0-0 van quedar!jaja.

La famosa església de Berlin, de cuyo nombre no quiero acordarme...

i aquí foto de grup amb un amic de la Mireia d'Erasmus (samarreta blanca), un basc, i la Japonesa, que es va criar 15 anys a EEUU, i porta 7 aquí a Alemanya...q cabrona, com parla la tia! vai aprofitar per apendre una important frase:

Es freue mich dich kennen zu lernen! ('encantat de coneixe't!'); no és que no sapigués com era, però no sabia exactament totes les parts...espero que qui sap alemany, em corretgeixi si cal!

pos res més gent, moltes gràcies als que aneu entrant per aquí de forma sovint, i els demés...que us he de dir, si no ho llegireu?

us recomano el blog del cicliste Ferranpedalant, tot un mestre!

Salut a tots
Xavi

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeje, aqui llego rauda y veloz. Dos opciones:
1. Es freut mich, dich kennen zu lernen (me alegra conocerte).
2. Ich freue mich, dich kennen zu lernen (me alegro de conocerte).
Como ves, la diferencia no es mucha, pero el verbo hay que conjugarlo.
Hala, besitos! :-)

6:05 PM  
Anonymous Anonym said...

Y yo debo ser un rabo...

6:22 PM  
Anonymous Anonym said...

jaja xavi que hacendoso ya has actualizado! Un tema, rojo lo que es rojo yo no he visto ningún jersey, está el naranja, el rosa, el verde, pero rojo... juas a saber a cual te refieres con ese daltonismo galopante que te acompaña, jaja petunet.

9:34 PM  
Blogger sukkus said...

Be, nen,prepara't que el pont de maig si estàs allà et vinc a veure. Jo tb penso q per l'Erasmus és millor una ciutat mitjaneta que una gran ciutat,així coneixes més fàcil a la gent

10:14 PM  

Kommentar veröffentlichen

<< Home